12 Comments

  1. Fijne review! Ik zag ‘m al in de winkel liggen en twijfelde om ‘m te kopen. Door de leuke verpakking is het zó verleidelijk.. haha. Denk dat ik de primer nu toch maar laat liggen. Die van Smashbox lijkt me ook heel goed, welke gebruik je daar precies van? 🙂
    Paula onlangs geplaatst…10 fashion essentials voor 2016

  2. Ik gebruik deze primer al een paar jaar (had hem voor het eerst gekocht in Parijs voor de hoofdprijs van €15), maar nu gebruik ik hem alleen nog zonder foundation of BB cream. Het effect is inderdaad niet wauwie, maar hij maakt je huid wel lekker zacht!

  3. Ik hoorde hier wisselende verhalen over maar het meeste was toch negatief. Inderdaad staat de ingrediënten lijst me niet helemaal aan. Echt een goede en fijne primer vinden is nog even zoeken, ik gebruik er nu een van BE Creative (ici paris) en die vind ik wel prima maar ook niet super top.

  4. Jammer dat het effect met make-up wat tegenvalt! Ik ben zelf ook niet zo’n fan van producten met siliconen. Heb altijd het gevoel dat mn hele gezicht dan niet kan ademen ofzo, haha!

  5. Ik heb al een aantal keer staan twijfelen om de mooie en leuke verpakking, maar bij het testen viel het siliconen gevoel mij inderdaad ook meteen op! Ik denk dat ik toch bij mijn Nivea Aftershave Balm blijf haha. Wél een hele fijne review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge