27 Comments

  1. Wauw, wauw en nog eens wauw. Wat een beauty van een highlighter is dit toch. Ben helemaal verliefd op de glans. En de kleur past ook perfect bij jou huid. Love it!

  2. Champagne Pop is prachtig! Heel eerlijk vond ik ‘m eerst wat te duur voor een highlighter, maar als je dan ziet hoe goed de kwaliteit is… Deze ga ik zeker nog kopen nu ‘ie aan de vaste collectie is toegevoegd 🙂
    Lys onlangs geplaatst…Goals for 2016

  3. Echt een hele mooie highlighter! Toch ga ik op zoek naar een highlighter die echt heel sterk is. Deze kwaliteit ziet er wel heel goed uit, maar ik houd echt van een ultra shine. Hoewel ik deze ook wel graag aan mijn collectie toe zou voegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge