13 Comments

 1. Charlotte

  Wow, gave winactie! De MAC blush in Dainty staat al heel lang op mijn verlanglijstje. 🙂 Dat zou een prachtig begin zijn van 2017!
  Ik voldoe aan alle voorwaarden. Veel succes iedereen! ❤

 2. Marisha

  Jaaa wat een leuke winactie…ik reageer echt nooit, maar dit keer lijkt het me leuk om te winnen omdat ik namelijk nooit iets win…voor de feestdagen had ik de M.A.C mineralize blush in 46. Warm soul op mijn verlanglijst staan…heb alle stappen gevolgd dus nu duimen!

 3. Wat een leuke winactie! Ik doe echt heel graag mee met je winactie. Ik heb geen enkele blush van MAC dus ik ben er erg benieuwd naar. Ik zou denk ik gaan voor de kleur Dainty. Ik volg je op alle social media kanalen.

 4. Amélie Cammaert

  Wat lief! Thanks!
  De blush “ladyblush” van Mac zou echt wel heel gaaf zijn om te winnen! 🙂
  Ik heb eigenlijk nog nooit blushes van Mac getest! Dit is de perfecte gelegenheid! 😉 <3

 5. Aah dit komt perfect uit! Ik ben sinds deze week bezig met mijn make-up tafel en heb de perfecte spullen gekocht om alles mee in te richten. Nu enkel de producten nog haha!
  Ik doe graag mee voor de kleur Warm Soul & heb alle stappen gevolgd! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge