7 Comments

  1. Ilse

    Mac is ook één van mijn favorieten op make-up gebied. Helaas kan ik alleen niet alle lipsticks gebruiken omdat in een aantal tarwekiemolie zit, en ik daar niet tegen kan. Ik heb nu de Viva Glam VI, dat is een roze-bruine Lustre kleur, die ik kan gebruiken en ik ga zeker kijken of er nog meer mooie Lustre kleuren zijn. Ook ben ik dol op de oogschaduws van Mac…

  2. Prachtige items! Ik vind All Fired Up echt prachtig, maar pak hem toch iets te weinig. Ik vind de prep+prime lipbase van MAC echt een must bij zulke droge lipsticks. De highlighter is echt een pareltje, deze zou zeker in het vaste assortiment moeten zitten door de perfecte gouden glans!
    Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge