14 Comments

 1. Anne

  Wauw, echt een hele mooie kleur!
  Ik zat er al over te twijfelen om hem te kopen maar ik denk dat ik er nu ik hem bij jou zo zie toch wel voor ga! Misschien eerst voor Ruby Woo?? Aah ze zijn allemaal zo tof!

 2. Ik vind hem ook zo mooi! Hij staat jou erg goed. Ik heb hem ook al een lange tijd in mijn stash liggen en hij is bijna op omdat ik hem zo vaak gebruik! 🙂
  liefs

 3. Wat een prachtige, alledaagse tint! Ongeveer twee weken geleden heb ik mijn eerste lipstick van MAC gekocht genaamd Mehr. Deze is al eens in een eerdere blogpost op jouw blog verschenen. Ook zo’n prachtige tint!

 4. Hij staat je heel mooi! Ik draag hem zelf echt te weinig, maar rond de lente zal ik hem weer vaker erbij pakken. Psstt wist je dat het om de lipstick hulzen gaat ipv van de verpakkingsdoosjes? Ik dacht dat eerst ook, maar het gaat echt om lege foundation flesjes, oogschaduw doosjes, lipstick hulzen ect. Best verwarrend want je noemt beide een verpakking. Ik spaar in ieder geval mijn lege foundations en lipstick hulzen (als ze ooit opraken) op.
  Liefs,
  Elise onlangs geplaatst…100 films kijken in 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge