My life in 20 questions tag

Loezich selfie Loes Loezich selfie Loes

Bonjour! Het leek mij leuk om een keer een tag in te vullen zodat jullie iets meer te weten komen over mij als persoon. Daarom voor jullie de “My life in 20 questions tag”! Veel plezier met lezen!

Favorite color
De kleur van de liefde, rood.

Favorite number
7

Dream career
Vroeger kon ik dromen van een carrière als beroemdheid of arts. Nu wil ik eigenlijk zo snel mogelijk mijn HBO-rechtendiploma halen. De ambitie is om mijn eigen bedrijf op te richten en mij bezig te houden met mensenrechten, voornamelijk de rechten van het kind.

Where do you see yourself living when you’re on your own?
Ik woon nu sinds een jaartje samen met mijn vriend in een leuk appartement dichtbij het centrum. Dus op mijzelf wonen doe ik eigenlijk al, en dat bevalt me super goed. Maar als ik mijn diploma gehaald heb zie ik ons/mijzelf verhuizen naar een ander leuk appartement met uitzicht over het water en (iets meer) geïsoleerde muren, ja dat zie ik al helemaal voor me.

Favorite way to travel
Ik hou er van om met de trein te reizen. Ik hou er vooral van om mensen te kijken, na te denken over waar zij naar toe gaan en wat voor leven ze hebben, rustig een boek lezen en muziek luisteren. Ja de trein is fijn. Echter wel als ik geen haast heb want dan kan ik me al heel snel ergeren aan dingen haha.

What do you do in your free time?
Bloggen! En als ik dan nog naast school en werk vrije tijd heb vind ik het leuk om series te kijken, een boek te lezen, youtube video’s kijken, afspreken met vriendinnen of gewoon saai lekker op de bank te hangen.

Favorite clothing stores
Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik eigenlijk altijd met een Zara tas thuis kom als ik kleding ga shoppen. Daarnaast vind ik Monki & Weekday ook heel erg leuk.

Who would you like to see in concert?
Coldplay & Maria Mena. Ik hou op zijn tijd best van sentimentele muziek en zou deze artiesten graag een keer live zien!

Favorite tea blend?
Albert Heijn eigen merk en dan de honing citroengras smaak. By far my favorite!

Do you collect anything?
Onbewust verzamel ik make-up en schoenen. Van deze twee kan je nooit genoeg hebben toch? Ik moet daar wel bij zeggen dat ik heel makkelijk afstand kan doen van dingen die versleten zijn of die ik niet meer gebruik.

I can’t sleep without?
Lippenbalsem en neusspray op dit moment. Lang leve ziek zijn!

If you were given 1 million dollars all for yourself what would you do with it?
Ik zou mijn studieschuld die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd meteen afbetalen en daarna lekker een vakantie boeken, geld geven aan familieleden, een dagje gaan shoppen en daarna het geld bewaren voor later, zodat ik dan nog een beetje royaal kan leven.

Favorite make-up brand?
MAC haha. Dat komt voor de mensen die mij goed kennen niet als een verrassing!

Favorite treat to eat?
Oldtimers drop en Zaanse huisjes (koekjes).

What is your favorite season?
De herfst. De kleuren van de bladeren (als ze nog aan de bomen hangen) is zo mooi, het is dan nog niet mega koud maar voelt wel heel knus als je binnen zit met de kaarsjes aan en een kopje thee er bij.

Do you sleep with your doors open or closed?

Meestal met de deur op een kiertje.

Why did you start blogging?
Ik zit dagelijks met mijn neus in de boeken en moest mijn creativiteit ergens in kwijt. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te blijven en nieuwe dingen te leren. Aangezien mijn liefde voor make-up aan het groeien was en ik steeds wat dingentjes kocht wilde ik dit ook delen met andere meiden die dezelfde interesses hebben als ik.

Do you have any magazine subscriptions?
Nee.

What were you doing at 12AM last night?
Toen lag ik net in bed, klaar om te gaan slapen.

Favorite perfume
Chloé, met het beige strikje & Marc Jacobs, Daisy dream.

Zo, dat was nog best wel lastig om te beantwoorden. Het waren vragen waar ik zelf nog goed over na moest denken. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en nu iets meer te weten zijn gekomen over wie er achter deze blog verscholen zit.

Mijn vraag aan jullie: Als je 1 miljoen kreeg, wat zou je daar dan mee gaan doen?

Liefs, Loes

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+

6 Comments

 1. Anne

  Leuke blog lieverd! Heel leuk hoe ik meteen uit je antwoorden op kan maken dat jij dit geschreven heb? Zo loes!

  Ik zou met 1 miljoen…. Eerst echt 3 weken lang mega luxe en ver op vakantie gaan.. Daarna inderdaad studieschuld afbetalen, wat geld aan mijn ouders en broertje geven, en de rest weg zetten voor later

  Xxx

 2. Peter Martherus

  Lieve Loes,
  Geweldig, hoe jij in dit blog jezelf op deze manier blootgeeft.
  Ik vind het fantastisch jou zo te mogen leren kennen.
  Zelf zou ik het zo niet durven doen. Dus lef heb je👍
  Praat ook wat makkelijker als we met elkaar een gesprek aan gaan op een familiereünie die er in de toekomst nog wel aan komt😉 verder vraag je wat ik met 1 miljoen € zou doen.
  Ik zou mijn familie en gezinsleden die het financieel zwaar zouden hebben, helpen een een steuntje in de rug geven.
  Dan zou ik met mijn vrouwtje Jacqueline de huwelijksreis die we in al die 31 jaar nog niet hebben uitgevoerd, gaan maken. Als ik dan nog geld over heb, zou ik 1 nieuwe auto voor haar en 1 nieuwe auto voor mij aanschaffen. Is er dan nog voldoende geld over, dan zou ik de keuken laten verbouwen en het huis her inrichten.

  Lieve groet van.
  Peter Martherus
  Uit Hengelo.

 3. Anita de Goeij

  Lieverd,

  Super leuk geschreven, zo trots op je! Bij 1 miljoen ga ik jullie studieschuld aflossen en jullie giga verwennen! Dikke kus en liefs, mams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge