47 Comments

 1. Wat een leuke winactie zeg! Ik doe hier dan ook heel graag aan mee en volg je blog op Bloglovin’ en ik volg je al op Instagram met accountnaam lifewithmarisnl! Voor welke lipstick ik zou gaan? Ik heb er veel maar wil nog steeds ontzettend graag Velvet Teddy, een perfecte lipstick voor een alledaagse look. Fingers crossed, hihi. 🙂 Je hebt trouwens een hele leuke blog!
  liefs

 2. Valerie

  Zo’n toffe winactie!! Ik doe heel graag mee! Het zou heel leuk zijn moest ik MAC diva kunnen winnen, ik heb nog geen enkele MAC lipstick dus het zou heel leuk zijn hem op deze manier te kunnen verkrijgen!
  xxx

 3. Nanda

  Wat een leuke winactie! ik volg je al op instagram en bloglovin’. ik Ik doe graag mee en zou graag twig willen winnen want dat is dé perfecte nude kleur voor mij 🙂

 4. Claudia

  Hoi Loes! Ik ben je beginnen volgen via instagram omdat je zo’n mooie feed had en nu lees ik ook altijd graag je blogposts 🙂 Ik zou heel graag een mac lipstick willen winnen omdat ik er voorlopig nog maar eentje heb maar heel graag mijn collectie wil uitbreiden! Angel staat al op mijn kerst-wishlist dus als ik deze give-away zou winnen zou ik graag ‘faux’ toevoegen aan mijn beauty stash!

  Ik wil je alvast nog heel veel plezier en succes wensen met je blog! Je doet het super goed 🙂

  xo Claudia

 5. Jiske

  Super leuk ik doe mee ik volg je ook op bloglovin! Het liefst zou ik whirl willen winnen, anders captive.Ik ben op de 22e jarig dus het zou een perfect verjaardags cadeautjes zijn! Veel liefs, Jiske

 6. Wow!!! Wat een gave winactie!! Superlief dat je een MAC lipstick weggeeft ♥ Ik heb laatst (eindelijk) mijn eerste MAC lipstick gekocht ( Please Me ⭐), en ik zou graag mijn collectie aan willen vullen met Angel. Een prachtige roze nude achtige kleur. Heel erg mooi!!

 7. Tunca

  Zo leuk✨Ik zou mijn collectie graag aan willen vullen met Twig! Ik volg je al op instagram (tulubbb) en bloglovin heb ik helaas niet.

  Xoxo

 8. Milou

  OMG ik zou dit zoooo graag willen winnen, Diva van mac want wauw wat is dit een prachtige kleur 😍😍😍😍 , ik volg je op insta & op bloglovin , super leuk 😊😊😊😊

 9. Milou

  Oeps… de reden ook nog : omdat ik laatst een miskoop van mac had… hij bleek nep te zijn 😯, daarom zou ik graag een nieuwe willen winnen (de kleur staat bij mn andere reactie), want ik was de reden vergeten te zeggen hihi 😊😊

 10. Super leuke winactie!
  Ik zou graag please me of pink plaid willen hebben omdat ik nog niks heb van mac💕
  Ik volg je op bloglovin, ik heb de foto gerepost. En ik volg je op IG💕
  Nu duimen!!

 11. Kelly Blom

  Mijn donkere dagen tijdens de stage zijn aangebroken. Geen lipstick, geen nagellak zelfs bijna geen make up 🙁 dit maakt mij heel verdrietig en daarom zou ik de lipstick graag willen winnen! Om na de stage weer fris, fruitig en vooral blij aan een nieuw semester te beginnen! 🙂 ik zou graag de kleur soar of faux winnen!!

 12. Hoi Loes,

  Wat een ontzettend leuke winactie van je, ik ben helemaal onder de indruk. Ik ben dol op MAC lipsticks, het probleem is alleen dat ik nog niet echt een mooie kleur lipstick heb voor de feestdagen. Dit is de reden waarom ik dolsgraag een van de MAC lipsticks zou willen winnen. Ik volg je op Instagram en Bloglovin’ onder de naam: mirthespassion.

  Nu alleen nog maar duimen, duimen en nog eens duimen.
  Veel liefs, Mirthe

 13. Hoihoi! Ik volg je instagram account en blog eigenlijk al heel lang, maar heb hier volgens mij nog nooit een reactie achtergelaten, dus ik laat even van mij horen! Wij doen dit jaar niks met kerst/sinterklaas, maar het lijkt me heel leuk om op deze manier toch iets te krijgen. Ik wil heel graag winnen! Lijkt me zo tof om een keer een mac lipstick te winnen! Heel lief dat je dit doet! Ik ga je nog even volgen op bloglovin, en de foto een paar keer reposten. Liefs,

 14. Hoi loes.
  Echt eeb super gave winactie. Ik houd super veel van lipenstiftjes en mac natuurlijk. Ik wil daarom ook dolgraag deze winactie winnen.
  Waarom ik het wil winnen. Is omdat nouja mijn moeder zit nogal krap bij kas en daarom krijg ik ook niet zoveel zakgeld. Nou weet ik dat mac niet de alle goedkoopste is. Dus daarom dat ik er nog helemaal geen heb.
  En velvet teddy (of zo iets) hoor ik wel vaker en die lijkt me super gaaf om te hebben.

  Ik volg je alleen op insta. Want bloglovin download ie niet.
  Fingerscrossed ❤️

 15. Simone

  Wat een geweldige winactie! I love mac lipsticks!!! Ik volg je op insta en op bloglovin’.
  Ik weet alleen nog niet welke lipstick ik aan mijn collectie wil toevoegen….

 16. Anita H.

  Elke lipstick is welkom bij mij, dus ik zou sowieso wel hebben meegedaan. (Ik durf best wel zonder lipstick op de deur uit te gaan; maar zeker niet als ik moet werken.) Maar hier gaat het natuurlijk wel over de Rolls Royce van de lipstickmerken. M.A.C is top. Mijn keuze: Chatterbox.

 17. Annelot

  hoooiii,
  Wat een super leuke winactie!
  Ik volgde je al een tijdje op insta ( aaannelotx ) omdat je een hele mooie feed hebt & nu volg ik je ook op bloglovin!
  Ik heb zelf nog geen mac lipsticks, maar de kleur faux zou ik graag aan mijn stash willen toevoegen =D
  Heel veel succes met je blog!
  Liefs Annelot

 18. Hi Loes!
  Ik zou heel graag willen winnen, omdat MAC lipsticks gewoon geweldig zijn! En op dit moment wil ik heel graag ‘Velvet Teddy’, ik zou het MEGA leuk vinden om deze te winnen. Keep going girl! XX

 19. Tamara TS

  Wat een fijne actie! Ik heb sinds kort mijn eerste Mac Lipstick en vind hem geweldig. Ik zou er graag een feller tintje aan toevoegen. Als ik mocht kiezen, dan werd het Full Fuchsia, omdat ik mijn haren regelmatig in deze tint verf, dus mijn kleding is er al een beetje op afgestemd.
  Mijn Instagram is paramara1982.

 20. ilse

  WAUW! Echt een hele leuke winactie! Ik doe mee! Volg je op bloglovin en op instagram. Ik ben super benieuwd naar de kleur faux, want heb daar veel positieve verhalen over gehoord en vind het een prachtige kleur!

 21. hi, ik doe ook mee! Ik heb net de foto op mijn instagram geplaatst (ik heet: bloggindonna) en ik volg je op bloglovin onder de naam lifestylefeelings. ik wil graag winnen, omdat ik afgelopen zaterdag mijn eerste mac lipstick heb gekocht. Hier ben ik heel blij mee en ik zou er heel graag nog een willen! Alleen omdat ik er nu al eentje heb gekocht is mijn geld op en van mijn ouders krijg ik hem niet:(. Als ik win zou ik graag D for Danger willen.
  X Donna

 22. Hoi loes.
  Echt eeb super gave winactie. Ik houd super veel van lipenstiftjes en mac natuurlijk. Ik wil daarom ook dolgraag deze winactie winnen.
  Waarom ik het wil winnen. Is omdat nouja mijn moeder zit nogal krap bij kas en daarom krijg ik ook niet zoveel zakgeld. Nou weet ik dat mac niet de alle goedkoopste is. Dus daarom dat ik er nog helemaal geen heb.
  En velvet teddy (of zo iets) hoor ik wel vaker en die lijkt me super gaaf om te hebben.

  Ik volg je alleen op insta. Want bloglovin download ie niet.
  Fingerscrossed ❤️

 23. Nisrine

  Wat een LEUKE winactie! Je hebt echt een leuke blog en je verdient nog duizendeeeeeen lezers/volgers. Ik volg je op Bloglovin’ (nisrine) en op instagram (x.xrandomnessx.x). Ik zou graag Sweetie willen, omdat ik het echt een super mooie kleur vind, maar ik heb het geld niet om hem zelf te kunnen kopen. Ik zal deze foto ook nog eve op mijn instagram posten! Bye en duimen maar hahah!! Xoxo me

 24. Nadia

  Leuke actie! Ik doe graag mee omdat ik nog geen MAC lipstick heb. Welke ik graag wil hebben? Nou, dat weet ik nog niet. Misschien Sweetie? Moeilijk… 😆

 25. Ankie

  Heei wat zou ik graag mee doen! Op insta volgde ik je al (@lotsofankie) en helaas kan ik je op bloglovin niet volgen omdat ik mijn naam en wachtwoord ben vergeten.😳 Stel dat ik zou winnen ik ben nog nirt helemaal uit welke kleur ik wil aangezien dit mijn eerste MAC lipstick is. Echt een super actie.

 26. Hoi loes.
  Echt eeb super gave winactie. Ik houd super veel van lipenstiftjes en mac natuurlijk. Ik wil daarom ook dolgraag deze winactie winnen.
  Waarom ik het wil winnen. Is omdat nouja mijn moeder zit nogal krap bij kas en daarom krijg ik ook niet zoveel zakgeld. Nou weet ik dat mac niet de alle goedkoopste is. Dus daarom dat ik er nog helemaal geen heb.
  En velvet teddy (of zo iets) hoor ik wel vaker en die lijkt me super gaaf om te hebben.

 27. Super leuke winactie!
  Ik volg je op instagram en heb de foto gepost op mijn instagramaccount : xkuzemmy
  ik volg je ook op bloglovin : Emmyxx
  ik doe graag mee voor de velvet teddy mac lipstick ❤️

  X Emmy.

 28. Hey loes, pas kwam ik je tegen op instagram en heb gelijk een kijkje op je blog genomen. Je foto’s zijn echt super mooi en ik vind hoe je schrijft heel fijn lezen. Ik ben nu je blogpost aan het lezen en kwam deze tegen. Ik zou het echt heel leuk vinden om een mac lipstick te winnen, ik heb er nog geen ervaring mee en weet ook nog niet welke kleur ik zou willen hebben 😅 als ik zou winnen zou ik het wel weten want ik ga binnenkort naar een mac winkel. Je blog is echt super leuk, en ik ga nu nog even door met lezen. Xx evelien

 29. Alvast fijne feestdagen!
  Moest ik winnen, zou ik voor mac Faux gaan. Ik heb namelijk geen mac lipstick. (Wat een schande!) daarom is dit toch een kans. Faux is een neutrale classieker die iereend kan begeren!
  Xoxo
  Steffi

 30. Annabel/ glamorgloss

  Ik doe mee voor: new York Apple of Chatterbox,
  Ik wil super graag winnen omdat ik zo van Mac houd en ik zelf geen Mac mag kopen en ik wel gwn een super leuk kleurtje wil voor op m’n lippen die lang blijft zitten en ja t is gwn bæ❤️😂 Wat moet ik eigenlijk nog mee zeggen behalve dat ik hoop dat ik win?
  Ik kan ff niets bedenken dus dit was het😂 Ik doe dus mee voor: Chatterbox of new York Apple!!😍

 31. Alissa

  Hele leuke winactie! Ik ben zelf ook echt obsessed met de Mac lipsticks. Er is er alleen eentje die er ontbreekt in mijn verzameling en die ik heel graag wil hebben, dat is Sin. Daarom doe ik een poging om te winnen!

 32. Ik doe nog even mee!! Ik zou graag pink plaid willen winnen. Dat lijkt me een mooie kleur. Zelf heb ik geen Mac lipsticks, maar omdat iedereen er zo laaiend enthousiast over is wil ik hem graag proberen. Voor de zekerheid heet ik op instagram en bloglovin @yentenl

 33. Charlotte

  Wat tof dat je dit doet! Ik doe mee en volg je op Instagram en Bloglovin. Ik ben dol op mijn MAC Diva lipstick en ik zou hem graag vergezellen met een tweede MAC lipstick in mijn stash haha! 🙂 Vooral Twig vind ik echt práchtig.
  Veel succes iedereen! 💕

 34. Jules

  Wauw wat maak je prachtige foto’s zeg! Ik zou supergraag de lipstick Mehr willen omdat ik wel donkere kleuren heb maar geen neutrale kleuren 😀
  Ik volg je natuurlijk op Instagram 🙂
  @julesvr_
  Keep up the good work!

  xxx
  Jules

 35. Karen

  Heei Loes! Mega leuke winactie 😱❤️
  Ik doe mee en ik zou graag mac “all fired up” willen winnen!
  Ik vind het echt een prachtige kleur, en ik heb nu alleen maar nude kleuren, dus zoiets heb ik nog helemaal niet. 💕
  Ik volg je op insta & op bloglovin’

  Xx karen

 36. Oeeeh, ik doe nog even op de valreep mee.
  Gelukkig had je het gedeeld op instagram 🙂
  Ik volg je op Instagram en bloglovin!
  Ik doe mee voor de kleur Diva, omdat… het gewoon dé perfecte herfst kleur is 🙂
  Succes iedereen.

  Liefs, Esmée

 37. Ja sorry dit is de tweede reactie maar ik heb nu een andere reden. Het gaat de laatste tijd helemaal niet goed met mijn beste vriendin, weegens omstandigheden thuis. Thuis kunnen ze geen kerst en oud en nieuw meer vieren. Mijn vriendin komt al met ons thuis mee kerst vieren maar het zou heel gaaf zijn als ik haar dan ook een cadeautje zou kunnen geven. Een tijdje geleden zijn we samen naar de stad geweest en toen zij ze dat ze heel graag velvet teddy wou. Ik volgde je al op bloglovin. X evelien
  Evelien onlangs geplaatst…christmas is coming

 38. Marloes Hubers

  Hi Loes,

  Wauw, leuke winactie!
  Ik zou graag Whirl willen toevoegen aan m’n lipsticks en anders Twig want I LOVE MAC lipsticks!!!
  Ik volg je al een tijdje op Instagram, alleen Bloglovin heb ik niet, helaas..
  Succes!!

  Lieeeefs x
  Marloes (marloesloves)

 39. Nicole

  Ik vind deze winactie super leuk! Het lijkt me heel leuk om te winnen! Zelf heb ik nog geen mac, maar ik hoor er veel goede dingen over. Het lijkt me leuk om te proberen. Het is alleen best duur. Ik zou graag mee doen voor de kleur: Angel. 💗
  Ik vind het echt super leuk, en ik hoop dat ik een kansje maak!
  Veel sucses iedereen!❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge